Seri Basa Using Lawas: R. Binata (09-4)

Kamis, 18 Januari 2024 08:15 WIB (Kolom Bahasa Using)
- Antariksawan Jusuf

Cathetane R. Binata (W71-09-4) Ater-ater: Sakliyane R. Soedira, ana R. Binata hang nyathet ucap-ucap basa Using pirangane jilid taun 1929-1932. Aju, makene bisa diwaca wong akeh, belambangan.com  ngetokaken isine sithik-sithik. Ejaa...


Seri Basa Using Lawas: R. Binata (09-3)

Rabu, 17 Januari 2024 08:04 WIB (Kolom Bahasa Using)
- Antariksawan Jusuf

Cathetane R. Binata (W71-09-3) Ater-ater: Sakliyane R. Soedira, ana R. Binata hang nyathet ucap-ucap basa Using pirangane jilid taun 1929-1932. Aju, makene bisa diwaca wong akeh, belambangan.com  ngetokaken isine sithik-sithik. Ejaa...


Seri Basa Using Lawas: R. Binata (09-2)

Selasa, 16 Januari 2024 07:57 WIB (Kolom Bahasa Using)
- Antariksawan Jusuf

123516 Cathetane R. Binata (W71-09-2) Ater-ater: Sakliyane R. Soedira, ana R. Binata hang nyathet ucap-ucap basa Using pirangane jilid taun 1929-1932. Aju, makene bisa diwaca wong akeh, belambangan.com  ngetokaken isine sithik-sithi...


Seri Basa Using Lawas: R. Binata (09-1)

Senin, 15 Januari 2024 08:13 WIB (Kolom Bahasa Using)
- Antariksawan Jusuf

Cathetane R. Binata (W71-09-1) Ater-ater: Sakliyane R. Soedira, ana R. Binata hang nyathet ucap-ucap basa Using pirangane jilid taun 1929-1932. Aju, makene bisa diwaca wong akeh, belambangan.com  ngetokaken isine sithik-sithik. Ejaa...


Uwong Sak Barong

Jumat, 12 Januari 2024 07:02 WIB (Kolom Bahasa Using)
- Antariksawan Jusuf

Kelendi  carane Wong Using ngewani keterangan sak gerombol akehe wit-witan, woh-wohan, lan liya-liyane? Dienggo uwoh-uwohan ana sak dhompol,  sak ombyok, sak renteng, sak tingkes, sak jinah (sepuluh iji). Ana pisan nganggo ukuran wadhahe ka...


Seri Basa Using Lawas: R. Binata (11-44/45)

Senin, 08 Januari 2024 07:38 WIB (Kolom Bahasa Using)
- Antariksawan Jusuf

Cathetane R. Binata (W71-11-44/45) Ater-ater: Sakliyane R. Soedira, ana R. Binata hang nyathet ucap-ucap basa Using pirangane jilid taun 1929-1932. Aju, makene bisa diwaca wong akeh, belambangan.com  ngetokaken isine sithik-sithik. ...


Seri Basa Using Lawas: R. Binata (11-43)

Sabtu, 06 Januari 2024 08:41 WIB (Kolom Bahasa Using)
- Antariksawan Jusuf

Cathetane R. Binata (W71-11-43) Ater-ater: Sakliyane R. Soedira, ana R. Binata hang nyathet ucap-ucap basa Using pirangane jilid taun 1929-1932. Aju, makene bisa diwaca wong akeh, belambangan.com  ngetokaken isine sithik-sithik. Eja...


Seri Basa Using Lawas: R. Binata (11-42)

Jumat, 05 Januari 2024 08:20 WIB (Kolom Bahasa Using)
- Antariksawan Jusuf

Cathetane R. Binata (W71-11-42) Ater-ater: Sakliyane R. Soedira, ana R. Binata hang nyathet ucap-ucap basa Using pirangane jilid taun 1929-1932. Aju, makene bisa diwaca wong akeh, belambangan.com  ngetokaken isine sithik-sithik. Eja...