Belambangan lan Kho Ping Hoo

Rabu, 21 Oktober 2020 07:19 WIB (Resensi)
- Antariksawan Jusuf

Judhul: Kemelut Blambangan Pengarang: Asmaraman S. Kho Ping Hoo Ilustrator: Win Halaman: 64 (22 jilid) Penerbit: CV Gema Wong hang dhemen cerita silat, mesthi wis kulina maca aran Asmaraman Sukowati Kho Ping Hoo (KPH). Pengarang iki ...


Basa Indramayu lan Basa Using

Kamis, 10 September 2020 06:34 WIB (Resensi)
- Antariksawan Jusuf

Kadhung ndeleng adohe nganggo ukuran wilayah geografi lan basane, Indramayu ana ring Jawa Barat lan Banyuwangi ana ring pucuk wetan Jawa Timur, artine diselat sak propinsi  lan sak pirang-pirang wilayah basa: Medura, Jawa dialek Surabaya, M...