Mayo Milu Ndeleng Asile Lomba Ndongeng Basa Using

Antariksawan Jusuf (dipublikasikan pada Senin, 07 September 2020 07:37 WIB)
- Dari Redaksi



Lomba Ndongeng hang dianakaken Sengker Kuwung Belambangan (SKB) wis diangkati lan pideone wis bisa dideleng ring tv SKB.
Mayo, milu ndeleng, subscribe lan ngewani like, milu namtoaken hang endi hang pantes ulih piyala Hasnan Singodimayan.
Setemene Lomba iki dibukak kanggo lalare sekolah ring kategori dhewek-dhewek yaiku SD, SMP lan SMU.
Hang saiki wis ngirim pideone, ana 5 lare SD, 2 lare SMP lan 1 lare SMU. Lomba iki engko dipilih juwara 1, 2, lan 3.  Merga hang SMP lan SMA kurang teka telu, panitiya nggawe keputusan hang SMU dilebokaken ring kategori SMP makene pesertane cukup telu lan bisa dilombaaken.
Hang kategori SD yaiku (diurut nurut abjad):
1. Abdullah Azwar Anas Junior teka SDN 1 Kemiren, kelawan judhul Dicokot Barong hang ditulis Ridzkiya Karimatus Sholeha.
https://youtu.be/KiQK7o6qRkE

2. Muhammad Quddus teka SDN Bareng, kelawan judhul Laskar Bayu hang ditulis Muhammad Nur Rofik.

https://youtu.be/0DW_Qr3KkWY

3. Muhammad Nizam Azhari teka SDN 1 Pengantigan kelawan judhul Alan-alan hang ditulis Muhammad Nur Rofik.

https://youtu.be/Zg8dLy8JpPA

4. Naysha Candra Alfadhila teka SDN 1 Lateng kelawan judhul hang ditulis dhewek Pariwisata ring Banyuwangi.

Lahan tepat untuk iklan anda di sini.

Hubungi: skb@belambangan.com atau WA telp 0811843457


https://youtu.be/Mt4vmRv-Msg

5. Rilya Zahra Kholifa teka SDN 1 Lateng kelawan judhul hang ditulis dhewek Ceritane Corona.

https://youtu.be/UsQtPCBRqB4

Hang kategori SMP/SMA:
1. Arwan Mashuri teka SMKN 1 Glagah kelawan judhul Iwak Layur hang ditulis Andi Sep Kurniawan.

https://youtu.be/LVWmBXm1MMY

2. Herfan Efendy teka MTS Ibrahimy Secang Kalipuro kelawan judhul hang ditulis dhewek Lumbung ring Kampung Papring.

https://youtu.be/SkTio9RKsxE

3. Vidya Dzurotun Nafisa teka SMPN 1 Glagah kelawan judhul Kembang Peciring hang ditulis Ridzkiya Karimatus Sholeha.

https://youtu.be/sChU_VyRrPQ

Karyane lalare iki engko dibiji ambi telung juri kanggo namtoaken sapa hang menang. Hang dibiji Ekspresi, Artikulasi, Cerita. Lan pideone wis bisa dideleng ring youtube sakat dina iki.
Dene penilaian kanggo hadhiyah Hasnan Singodimayan, dideleng sapa hang paling akeh ulih like sampek tanggal 25 Nopember 2020.

Hadhiyahe:
Kategori SD sederajat
Terbaik 1 RP. 500.000
Terbaik 2 RP. 400.000
Terbaik 3 RP. 300.000

Kategori SMP sederajat
Terbaik 1 RP. 600.000
Terbaik 2 RP. 500.000
Terbaik 3 RP. 400.000

Hadhiyah Hasnan Singodimayan kanggo hang paling akeh ulih jempol/like:
RP. 500.000

Redaktur menerima berbagai tulisan, kirimkan tulisan anda dengan mendaftar sebagai kontributor di sini. Mari ikut membangun basa Using dan Belambangan.


Editor: Hani Z. Noor