Artikel Terbaru


Mahasiswa Untag Banyuwangi Juwara Nasional Kompetisi Wirausaha

Senin, 28 November 2022 07:40 WIB (Laporan)
- Antariksawan Jusuf

Lare mahasiswa Universitas 17 Agustus (Untag) Banyuwangi dadi Juara I ring kompetisi nasional Kewirausahaan Mahasiswa Indonesia (KMI) 2022 kelawan  produk SCANAKU – Outer Ramah Difabel dengan Kode QR.    "SCANAKU iki minang...


Pegawe Disbudpar Diwuruki Nggawe Pideo

Sabtu, 26 November 2022 08:13 WIB (Laporan)
- Antariksawan Jusuf

Kanggo ngunggahaken para agul-agul karyawan/karyawatine, Dinas Kebudayaan dan Pariwisata (Disbudpar) Banyuwangi nganakaken Forum Group Discussion (FGD) Jemuah bengi ring hall Grand Harvest Licin. Narasumbere lare enom Vicky, teka Segobang.  &nb...


Bu Wayan lan Eco Enzym ring Gitik Rogojampi

Jumat, 25 November 2022 08:53 WIB (Laporan)
- Satria Pujangga

Seperene, kari-karine janganan lan kulit wowohan kerep dianggep mung dadi dheket hang sing ana manpaate lan dibuwang. Naming jaman saiki dheket teka karine sayur lan kulit wowohan hang kelebu sampah jenis organik iku mau bisa diolah dadi barang hang ...


Megiyet Nyepakaken Banyuwangi Ethno Carnival

Kamis, 24 November 2022 08:46 WIB (Laporan)
- Antariksawan Jusuf

Banyuwangi Ethno Carnival (BEC) 2022  diramekaken ring ulan ngarep 10 Desember. Taun iki minangka hang kaping 10, mathek tema Tamansarine Nusantara.    "Banyuwangi iki Indonesia cilik. Emeh kabeh ethnik ana ring kene. Mulane&nb...


Asal-Usul Desa Patoman

Rabu, 23 November 2022 07:50 WIB (Laporan)
- Antariksawan Jusuf

Nalikane ana kabar VOC Landa arep nyerbu keraton Kutha Lateng, Wong Agung Wilis raja Belambangan tahun 1768 iku nyepak-nyepakaken prajurit ring wilayah Banyu Alit hang saiki ana ring wetane Bandara Blimbingsari. Sing mung prajurit Blambangan hang are...