Ikawangi Mancat Ring Banyuwangi Melebu Agenda B-Fest 2022

Sabtu, 15 Januari 2022 10:15 WIB (Laporan)
- Antariksawan Jusuf

Acara mancat sepidhah hang arep dianakaken Ikatan Keluarga Banyuwangi (Ikawangi) Jakarta arep dilebokaken ring kalender Banyuwangi Festival 2022. "Kelawan sinau teka suksese Festival Gandrung Sewu Nusantara hang dipiloni Ikawangi sak nusantara ...


Mapag Dina Dadine Kampung Tahu Gitik

Selasa, 11 Januari 2022 07:05 WIB (Laporan)
- Satria Pujangga

Wis setaun lawase Kampung Tahu Dusun Timurejo Gitik sing nganakaken kegiyatan kuliner merga magih mangsa pageblug Corona. Ring kawitan taun 2022 iki kegiyatan wis bisa dilaksanakaken maning mbarengi ambi mapag dina dadine hang kaping telu. Kegiyatan ...


Ikawangi Tangsel Milih Ketua Anyar

Senin, 10 Januari 2022 10:30 WIB (Laporan)
- Antariksawan Jusuf

Sakwise ditinggal ketuwane hang pindhah ring Belitung, Ikatan Keluarga Banyuwangi (Ikawangi) korwil Tangerang Selatan nggelar Musyawarah Luar Biasa kanggo milih ketuwane hang anyar.    Kepilih ring iwuh iku mbok Titin Iriani hang sak suwen...


Ikawangi Arep Menyang Mancat Ring Banyuwangi

Kamis, 06 Januari 2022 13:36 WIB (Laporan)
- Antariksawan Jusuf

Sak perlu ngarepaken tekane dina mengeti 50 taun Ikatan Keluarga Banyuwangi (Ikawangi) Pusat Jakarta ngetap wulu arep nggelar acara "Ikawangi menyang mancat ring Tanah Using."   Acara mancat sepidhah teka Rogojampi nuju nyang pendhapa...


Pengalaman Horor Tepak Ndeleng Janger

Rabu, 05 Januari 2022 08:41 WIB (Laporan)
- Muhamad Novi Yusuf

Menurutisun horor iku medeni, ngagetaken, lan ana hubungane ambi barang goib. Isun dhewek buru sepisan ditemoni para alus. Taping isun ya hing wedi nemen ya hing kari wanen seru. Isun pokok wiridan wis ngerasa aman lan ana penguwate awak ik...


ISG Nduwe Tekad Nggedhekaken Organisasine

Selasa, 04 Januari 2022 08:36 WIB (Laporan)
- Antariksawan Jusuf

Ikawangi Sumatra Grup (ISG) dina iki, 4 Januari, mengeti dina dadine hang kaping telu kelawan kekarepan nggedhekaken organisasine iki hang nyerambah sangang propinsi teka Aceh sampek Lampung.    Perayaane engko tanggal 9 Januari dianakaken...


Jaranan Menir Budoyo Nggalang Dana Korban Semeru

Senin, 03 Januari 2022 10:38 WIB (Laporan)
- Antariksawan Jusuf

Merga rasa seduluran, grup jaranan Menir Budoyo Genteng, nggelar penggalangan dana hang arep disumbangaken nyang korban musibah Gunung Semeru.     Penggalangan danane sore dianakaken ring Curah Tangi, kulone Pom bengsin Genteng. &nbs...


Patoman Dadi Desa Wisata Kebangsaan

Jumat, 31 Desember 2021 06:11 WIB (Laporan)
- Moh. Syaiful

Bale Gong desa Patoman Kecamatan Blimbingsari dina iku dadi rame kaya dhawet ana ring pendhil, teka wong tuwek sampek hang cindhil. Wayah mari lohor dhayoh-dhayoh teka kutha wis padha teka. Dalanan hang ana ring desa pungkasane dadi panggonan parkir,...