Kang Hasan Ali Sentot Mulih saklawase

Senin, 05 Juli 2021 09:29 WIB (Obituari)
- Samsul Hadi

Kemesut rasane atinisun rungu kabar kadhung Kang Hasan tinggal donya. Belegere Kang Hasan hang gedhi dhuwur kaya wong kang sing duwe kesel golet upa kanggo anak lan rabine dibelani njajah desa milangkori. Isun kenal kang Hasan sakat ana Gro...


Hasan Sentot, Ahli Sair Gendhing Banyuwangi

Senin, 05 Juli 2021 08:28 WIB (Obituari)
- Antariksawan Jusuf

Unibengi kira-kira jam 11, isun wis arep njejeg kemul. Mara-mara hape muni. Hun deleng, kang Hasan Basri, ketua Dewan Kesenian Blambangan, ngabari gok iyane ulih kabar teka Kang Juwono Singojuruh kang Hasan Sentot (Hansen) sampek umur.    ...


Kang Hansen, Rika Wong Apik, Panggonanrika Ana ring Suwarga

Senin, 05 Juli 2021 07:46 WIB (Obituari)
- Moh. Syaiful

Kaya buru bain bisa kecaruk nyang Kang Hansen gediku biyasah arane diceluk ring acara Gelar peluncuran buku Angklung. Dina iku Sabtu, 10 April 2021 katone serngenge padhang jingglang Kang Hansen utawa aran jangkepe Hasan Senthot katon sagah...