Ucap-Ucap Hang Durung Kecathet ring Kamus Basa Using

Rabu, 15 Mei 2024 07:51 WIB (Kolom Bahasa Using)
- Antariksawan Jusuf

Ucap-Ucap hang Durung Kecathet ring Kamus Kamus Bahasa Daerah Using-Indonesia hang dianggit ring ruwahe Pak Hasan Ali wis diterbitaken sakat tahun 2002. Seperene durung ana revisi hang nambahi ucap-ucap hang durung melebu nyang kamus iku. Kamus ha...


Seri Basa Using Lawas: R. Binata (09-16)

Sabtu, 27 April 2024 07:42 WIB (Kolom Bahasa Using)
- Antariksawan Jusuf

Cathetane R. Binata (W71-09-16) Ater-ater: Tulisan iki minangka hang pungkasan teka cathetane R. Soedira, R. Binata. Wong loro iki nyathet ucap-ucap basa Using pirangane jilid taun 1929-1932. Aju, makene bisa diwaca wong akeh, ...


Seri Basa Using Lawas: R. Binata (09-15)

Sabtu, 23 Maret 2024 09:27 WIB (Kolom Bahasa Using)
- Antariksawan Jusuf

Cathetane R. Binata (W71-09-15) Ater-ater: Sakliyane R. Soedira, ana R. Binata hang nyathet ucap-ucap basa Using pirangane jilid taun 1929-1932. Aju, makene bisa diwaca wong akeh, belambangan.com  ngetokaken isine sithik-sithik. Eja...


Seri Basa Using Lawas: R. Binata (09-14)

Selasa, 05 Maret 2024 07:29 WIB (Kolom Bahasa Using)
- Antariksawan Jusuf

Cathetane R. Binata (W71-09-14) Ater-ater: Sakliyane R. Soedira, ana R. Binata hang nyathet ucap-ucap basa Using pirangane jilid taun 1929-1932. Aju, makene bisa diwaca wong akeh, belambangan.com  ngetokaken isine sithik-sithik. Eja...


Adang lan Istilah-istilahe (Bagiyan 2, pungkas)

Sabtu, 17 Februari 2024 08:21 WIB (Kolom Bahasa Using)
- Antariksawan Jusuf

Wis anjrah kanggone wong Indonesia panganan pokoke yaiku sega. Semono uga wong Using Banyuwangi, saben dinane panganan utamane yaiku sega. Ana istilah husus kanggo mangan sega yaiku madhang, kadhung mangan bisa paran bain. Iki terusane tulisan Adang ...


Adang lan Istilah-Istilahe (Bagiyan 1 teka 2)

Jumat, 16 Februari 2024 06:53 WIB (Kolom Bahasa Using)
- Antariksawan Jusuf

Wis anjrah kanggone wong Indonesia panganan pokoke yaiku sega. Semono uga wong Using Banyuwangi, saben dinane panganan utamane yaiku sega. Ana istilah husus kanggo mangan sega yaiku madhang, kadhung mangan bisa paran bain.    Sega iki asal...


Seri Basa Using Lawas: R. Binata (09-13)

Senin, 12 Februari 2024 07:24 WIB (Kolom Bahasa Using)
- Antariksawan Jusuf

Cathetane R. Binata (W71-09-13) Ater-ater: Sakliyane R. Soedira, ana R. Binata hang nyathet ucap-ucap basa Using pirangane jilid taun 1929-1932. Aju, makene bisa diwaca wong akeh, belambangan.com  ngetokaken isine sithik-sithik. Eja...


Seri Basa Using Lawas: R. Binata (09-12)

Senin, 05 Februari 2024 08:17 WIB (Kolom Bahasa Using)
- Antariksawan Jusuf

Cathetane R. Binata (W71-09-12) Ater-ater: Sakliyane R. Soedira, ana R. Binata hang nyathet ucap-ucap basa Using pirangane jilid taun 1929-1932. Aju, makene bisa diwaca wong akeh, belambangan.com  ngetokaken isine sithik-sithik. Eja...